FBCgladiatorsMB

Mareček ukončuje svou floorballovou kariéru + diskuze

09.06.2012 11:33

Kádr FBC Gladiators bude pro příští sezónu čítat hned několik změn  a uvidíme jak si, dalo by se říci nový tým povede ve třetí lize. Jednou z prvních změn je ukončení kariéry Marečka, který hájil naše barvy od sezóny 2007/2008. Proč vlastně tým opouští a rozhodl se  profesionální dráhu floorballové hráče skončit? Nechám vyjádření na něm....aby nedošlo k nějaké kachně a k nemystikování národa, 8o) proč vlastně pověsil floorballku na hřebík.

Jeho místo bylo v zadních řadách a jak všichni víme, šlo o řízného beka s tvrdou střelou od modré. 8o) Pojďme se chvíli věnovat jednotlivým sezonám a kanadskému bodování.

Sezona 2007/2008 znamenala začátek kariéry a hráč nastřílel 7 branek a v tabulce skončil na 135. místě. O sezonu později došlo k rozdělení na dvě ligy a Gladiátoři úřadovali v té nižší z nich. Jak uvádí záznamy RAFLu, došlo k rozvlnění sítě jednou a stačilo to na 100. až 108 místo v tabulce střelců. Sezona 2009/2010 znamenala 93. až 96. pozici za 4 vsítěné branky. V sezoně 2010/2011 se mu podařilo vyrovnat kanadské bodování z první sezóny a v celkovém souhrnu skončil na 108. až 110. místě. V posledním ročníku své bohaté kariéry dal dvě branky a skončil na 85. až 87. místě.

 

Mareček hájil barvy pouze týmu FBC Gladiators MB a za 5. ročníků působení v soutěži RAFL vstřelil 21 branek. Což není moc ale já mu děkuju, že se držel zkrátka a chtěl mě poctít tím, že dá tolik branek...tedy 21 -  stejné číslo jaké nosí jeho vzor Bíďa na zádech 8o).

Slavnostní rozloučení, kdy nás někam pozve a zaplatí útratu...nechám rovněž na něm.

Tak tož senx na závěr......a ..ukápla mi slza 8o)...a myslím, že nejedno oko nezůstalo suché....a co si budeme povídat nejen možná i oči....u některých jeho fanynek 8o)...nó je to tu slušný web...takže.....beru všechno zpět. 8o)

A dík voe. 8o))

Zpět

Diskusní téma: Mareček ukončuje svou floorballovou kariéru + diskuze

Datum
Vložil
Titulek

-

Marečku díky a ať se Ti daří jak jen to jde!!!
Bohužel tvé přání pro tým zůstane nevyslyšeno!!!! Tým Glads se rozpadá a do dalšího ročníku Raflu nenastoupí. Je mi to líto, ale situace je taková. Každopádně děkuji Všem kteří se oběvili v barvách FBC Gladiators. A samozřejmě děkuji všem fanouškům, kteří nás chodili povzbuzovat.

Datum
Vložil
Titulek

-

Díky za hezký okomentování mého působení u týmu ;-). Skončil jsem, protože prostě odešla chuť do florbalu a zápal do hry vyprchal :-(. Působení u týmu jsem si užil a byly to hezký chvíle a děkuju všem z týmu za spolupráci ve všech ročnících a především Bíďovi s Vencou ;-). Zbytku týmu přeju hodně úspěchů do dalších sezon a ať se daří :-D

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena. (komu?:))